jasper_guldemond

“Ik vind het belangrijk dat we elkaar de waarheid kunnen zeggen en zal te allen tijde ieders waarheid respecteren. Zo zorg ik ervoor dat menen zich veilig voelen bij mij, waardoor verandertrajecten altijd constructief blijven.”

MIJN CV

1969 – Geboren in Amsterdam

1988-1994 – Boerenknecht, matroos, militair

1994 – Medewerker horeca

1997 – Bedrijfsleider horeca

2001 – Docent Nederlands

2003 – Opleidingscoördinator MBO

2004 – Start freelance werkzaamheden organisatiecoach

2007 – Fulltime organisatiecoach

2012 – Focus op agile werken

 

Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon met mijn gezin in Broekland (Overijssel).

MIJN VERHAAL

“Toen ik in begin deze eeuw in het onderwijs terecht kwam, dacht ik direct: dit kan beter. En zo gaat het eigenlijk al mijn hele leven. Bij alles wat ik zie, stel ik mezelf de vraag of het ook beter, leuker en mooier kan. Soms tot vervelends toe voor mijn omgeving. Het zit in mijn natuur. Toen ik me bezig ben gaan houden met de ontwikkeling van de opleiding, ontdekte ik dat ik veel energie haal uit verandertrajecten. Daar ben ik vervolgens steeds meer mee gaan doen.

 

Sinds 2007 help ik bedrijven als organisatiecoach. Daarin ga ik onbevangen te werk en laat ik me niet afschrikken door welke invalshoek dan ook. Ik vind het belangrijk dat we elkaar de waarheid kunnen zeggen en zal te allen tijde ieders waarheid respecteren. Zo zorg ik ervoor dat mensen zich veilig voelen bij mij, waardoor verandertrajecten altijd constructief blijven.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende verandertrajecten bij veel verschillende organisaties gedaan. Deze diversiteit heb ik bewust opgezocht en koester ik. Het heeft me gevormd en het houdt me scherp.

 

Sinds 2012 ben ik mezelf gaan toeleggen op agile werken, omdat ik heb gemerkt dat dit eigenlijk de enige verandering is, die een organisatie moet doen in deze tijd. Niet alleen softwarebedrijven, maar ook universiteiten, bouwbedrijven, uitgeverijen, gemeenten, creatieve bureaus, noem maar op. Iedereen. Eenmaal agile is een bedrijf in staat om mee te bewegen met de snel veranderende wereld.”