REFERENTIES

 • Jasper is overduidelijk een organisatiecoach in hart en nieren. Gedurende mijn samenwerking met Jasper heeft hij ons Scrum-team o.a. geleerd waarom en vooral ook hoe wij als team meer optimaal kunnen functioneren, inzicht gegeven in het belang van open communicatie en meer bewustwording van valkuilen die bij een Agile transitie kunnen ontstaan. Hierdoor is ons team nu in staat om onze opdrachtgevers beter en vooral meer flexibel van dienst te zijn. Als men mij zou vragen of ze Jasper als organisatiecoach zouden moeten inhuren, dan zal mijn antwoord volmondig ja zijn. Ik hoop dat we in de toekomst nog regelmatig met elkaar zullen samenwerken.

  Michel Kraaij-van den Berg
  Michel Kraaij-van den Berg Sr. Softwaretester bij Justitiële Informatiedienst
 • Jasper is in staat om met vaardige hand teams uit hun comfort zone te halen en op maat coaching te doen. Mijn teams binnen Ontwikkeling (Justid) hebben vanaf april een flinke groeispurt getoond in toepassing van de agile methode, onder zijn kundige begeleiding, en beide met hun eigen context. Jasper biedt op zijn eigen gedreven wijze diverse geledingen binnen een organisatie een helpende hand. Hij blijft daarbij heel duidelijk afstand houden van de technische inhoud, en haalt de kracht uit de mensen zelf. Zijn tussenevaluaties en presentaties zijn pragmatisch en geven stof tot nadenken en verbeteren. Aanbevolen!

  Gertjan ter Harmsel
  Gertjan ter Harmsel Team Manager Ontwikkeling bij Justitiële Informatiedienst
 • Bij Rexel Nederland B.V. heb ik Jasper met plezier ingezet voor een aantal uitdagende klussen. Hij heeft als trainer en inspirator een goede bijdrage geleverd aan het implementeren van de nieuwe bedrijfsstrategie. Jasper is in staat om abstracte concepten te vertalen naar concrete, bruikbare doelstellingen en deze met succes uit te voeren in doelmatige trainingsprogramma’s. In zijn trainings- en begeleidingsaanpak is hij altijd bevlogen, betrokken en doelgericht. Hij is in staat om nuttige interventies te plegen op alle niveaus van de organisatie.

  Marien Kempeneers
  Marien Kempeneers Opleidingsmanager bij Rexel Nederland B.V.
 • We voerden een nieuw studenteninformatiesysteem in. Honderden medewerkers zouden van de ene op de andere dag met dit systeem moeten werken. Jasper heeft het team begeleid dat de introductie regisseerde. Hij hielp ons om te denken vanuit de medewerker. We moesten er voor zorgen dat de medewerkers zelf verantwoordelijkheid zouden nemen. Dat is gelukt. We hebben heel prettig en constructief samengewerkt. En ja, het systeem draait.

  Martijn Roodzant
  Martijn Roodzant Manager studenteninformatie aan de Universiteit van Amsterdam
 • In onze zoektocht naar perfectie, heeft Jasper het evaluatieproces van een project begeleid. De verbeterpunten moesten buiten de bestaande kaders gezocht worden. Op een ontspannen wijze hield hij de diverse partijen bij het proces betrokken. Knap, want de bouw is best een conservatieve wereld. De resultaten waren uitstekend.

  Wout Groot Koerkamp
  Wout Groot Koerkamp Projectleider bij Van Wijnen
 • Jasper is een fijn mens en een ervaren en ambitieuze Agile coach. Hij nodigt je voortdurend uit om te leren, te verbeteren, te zoeken en om open te staan voor de volgende kleine stap van waarde. Dit doet hij met veel creativiteit waarbij de waarde voor de klant altijd centraal staat. Samenwerken met Jasper is persoonlijk, energiek en uitermate plezierig. Daarbij is het altijd wederkerig en dus echt SAMEN.

  Martin Haagsma
  Martin Haagsma Proces- en verandermanager bij Justitiële Informatiedienst
 • Leren veranderen dat is wat ik waardeer aan Jasper. Hij is in staat om over sectoren heen op enthousiaste en stevige manier verandering te brengen. De creativiteit die hij in het proces van leren veranderen ten toon spreidt is indrukwekkend. Maar het talent om draagvlak te creëren sprong er boven uit; dat heb ik mogen zien bij veel projecten van het plaatselijk belang.

  Jaco Appelman
  Jaco Appelman Educational Advisor-programme manager bij Universiteit Utrecht
 • Jasper is in staat om in korte tijd, in samenwerking met voor hem nieuwe mensen, te komen tot de formulering van een gezamenlijke visie. Jasper lukt dat omdat hij oprechte interesse toont in de verschillende belangen van de deelnemers. Mensen voelen zich erkend bij Jasper. Bovendien biedt Jasper ruimte voor afwijking en bewaakt hij het gemeenschapelijke. Jasper is een prettige persoonlijkheid in het versnellen van teamvorming.

  Dirk-Siert Schoonman
  Dirk-Siert Schoonman Voorzitter Gelderland LTO-Noord
 • We organiseerden een seminar over de toekomst van het Platteland. Jasper ondersteunde het voorbereidende proces, trainde de diverse gespreksleiders en was de bewuste dag dagvoorzitter. De dag was een groot succes. Sinds die tijd werk ik vaker met hem samen. Hij is flexibel en heeft altijd een creatieve invalshoek.

  Mireille Korterik
  Mireille Korterik Leadercoördinator bij De Kracht van Salland

KLANTEN

Thales_logo
abnamro-logo
uva-logo
Noordhoff-Uitgevers-Logo
logo_van_wijnen
1280X720img-high14127089106211
1427569670_gemeente_enschede
Deltion_College_RGB
rexel blauw – CMYK_2013
Makro-Logo
roc-friese-poort
1280X720img-high13862421728166